2022-01-08 12:26:47

Obavijest o početku drugog polugodišta i izvođenju nastave po modelu C

Dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici!
Od ponedjeljka 10.1.2022. do petka 14.1.2022. u našoj Školi nastava će se odvijati po Modelu C, na daljinu, platforma MS Teams.
Neparni razredi bit će na nastavi u jutarnjoj smjeni od 8:00 sati, a parni u popodnevnoj od 14:00 sati, prema redovnom rasporedu sati. Satovi će trajati 40 minuta.
Naime, Stožer je od mene zatražio procjenu rizika širenja COVID-19 bolesti te sam na osnovu podataka donijela odluku o traženju suglasnosti za održavanje nastave na daljinu, koju smo i dobili. Razlozi:
1. Veliki broj pozitivnih osoba na području grada Vodica i općine Tribunj, preko 30 dnevno (među kojima su brojni naši učenici i članovi obitelji)
2. Najveća smo škola s 20-25 učenika u razrednim odjelima
3. Polovina učenika koristi organizirani prijevoz za dolazak u školu (dolazi do vertikalnog i horizontalnog miješanja učenika u prijevoznim sredstvima)
4. Tijekom proteklog tjedna učenici naše škole sudjelovali su na sportskim turnirima i pripremama te na privatnim i obiteljskim putovanjima u druge sredine.
Dragi učenici, kako bismo se što prije vidjeli u školskim klupama molim vas poštujte mjere, ponašajte se odgovorno i budite zdravi!
Lijep pozdrav!
                                                                         Ravnateljica:
                                                                           mr.sc. Ivana Mikulandra


Osnovna škola Vodice