2022-02-03 19:24:52

Prometna učilica - uključite se!!!!

13. DRŽAVNO NATJECANJE

u poznavanju prometnih propisa za osnovnoškolce

https://ucilica.skole.hr/Media/Default/logo/prometna-logo.png

https://ucilica.skole.hr/Media/Default/Blog/ucitelji_potvrda.jpg

Poštovani,

Pravo je vrijeme da se uključite na natjecanje
Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske u sklopu aktivnosti Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa na Prometnoj Učilici provodi 13. Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa za osnovnoškolce u okviru preventivno edukativnih programa s ciljem poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti cestovnog prometa i smanjenja broja stradavanja djece u prometu, uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.
Natjecanje traje do 12.03.2022. godine.

U tijeku je drugi ispit i do kraja Natjecanja preostalo je sedam ispita. Učenici koji se do sada nisu uključili ili su propustili prvi ispit mogu potpuno ravnopravno sudjelovati jer se za konačan rezultat boduju samo rezultati četiri najbolja ispita. Isto vrijedi za natjecanje u kategoriji najbolji razred i najbolje škole.

Za sudjelovanje na Natjecanju ne treba posebna prijava, dovoljno je da se učenici prijave na stranicama Prometne Učilice


Natjecanje se provodi u tri kategorije:

- pojedinačno natjecanje učenika po uzrastima

- natjecanje razrednih odjeljenja

- natjecanje škola

 

Učenici se na web stranicama Prometne Učilice upoznaju s prometnim propisima kroz brojne poučne sadržaje i vježbe prilagođene njihovom uzrastu. Na zabavan način usvajaju znanje i skupljaju bodove koji se pribrajaju bodovima osvojenim na ispitima znanja. Ispiti znanja provode se neprekidno tijekom Natjecanja, svaki u trajanju od cca. tjedan dana. Ispitu se može pristupiti u terminu ispita kada to učeniku najviše odgovara, iz škole ili od kuće.

Zbog epidemiološke situacije ove godine nažalost nismo u mogućnosti organizirati radionice po školama. Za sudjelovanje u Natjecanju iz sigurnog okruženja škole ili od kuće potrebna je samo dobra volja, Internet i računalo, tablet ili mobitel. Sve ostalo učenici mogu pronaći na našim web stranicama.


Za najuspješnije učenike, razredno odjeljenje i škole osigurali smo brojne i vrijedne nagrade te diplome i pohvalnice.

 

Nagrade za doprinos u promicanju prometne kulture i poželjnog ponašanja u prometu učenika osnovnih škola putem Prometne Učilice


I ove školske godine posebno nagrađujemo angažman učitelja u podučavanju i vođenju učenika, temeljem broja učenika koje su potaknuli na sudjelovanje u natjecanju.
Nagrada za 3 najuspješnija učitelja je prijenosno računalo

Također posebno nagrađujemo angažman učenika na promicanju prometne kulture temeljem broja drugih učenika koje su oni potaknuli na usvajanje znanja prometnih pravila i propisa i sudjelovanje u natjecanju.

SuperStar nagrada za najuspješnijeg učenika: Najnovija PlayStation®5 konzola

 

Rezultate svojih učenika, razrednih odjeljenja i škole možete pratiti ovdje

 

Potaknite svoje učenike da se prijave, prouče naše poučne sadržaje, rješavaju vježbe i ispite kako bi usvojili prometna pravila i poželjno ponašanje u prometu.

 

Sa svim pitanjima i komentarima slobodno nas kontaktirajte.

 

Srdačan pozdrav,

Tim Prometne Učilice

PARTNERI

 

Prometna Učilica © 2022.| Moj telekom d.o.o. | Sva prava pridržana.

Ako više ne želite primati sadržaj ovakvog tipa, molimo kliknite ovdje


Osnovna škola Vodice